Wij zijn Analytics on Point

Wij zorgen ervoor dat jouw dataprojecten, zoals business intelligence en data warehousing, sneller én slimmer verlopen. Met onze aanpak door slim te automatiseren zijn wij een meerwaarde voor jouw organisatie.

Onze missie

Onze missie is het slimmer maken van de wereld van business intelligence en datawarehousing. Dat doen we door slim te automatiseren en standaard oplossingen te bieden in plaats van handmatig te bouwen en extra uren te moeten rekenen. Hierdoor leveren we meerwaarde aan jou als klant en jouw medewerkers.

Onze visie

Dataprojecten worden toegankelijker en goedkoper, waardoor organisaties sneller tot inzichten komen en minder geld en tijd verspillen aan dit soort projecten.

Onze kernwaarden

Vakmanschap  

“We garanderen kennis en professionaliteit” 

Ons team bestaat uit specialisten die hun werk echt goed doen. Ieder zijn eigen kennis. We maken gebruik van elkaars talenten en vullen elkaar aan. Als team denken we mee met jouw als opdrachtgever en zijn we altijd op zoek naar een betere oplossing. 

Kwaliteit  

“Voldoen aan de verwachtingen” 

We gaan altijd tot het uiterste voor de beste kwaliteit. De term “on point” betekent perfect zijn. Fouten beperken en voldoen aan de verwachtingen.  

Eerlijkheid 

“We zeggen waar het op staat” 

Eerlijkheid duurt het langst. We zeggen waar het op staat, ook als dat niet in ons directe voordeel is. We spelen open kaart en gaan recht door zee.  

Betrouwbaarheid 

“Altijd op ons kunnen rekenen” 

We doen wat we zeggen en leveren kwaliteit. We zijn een betrouwbare partner voor nu, maar ook zeker voor de toekomst. Je kan op ons rekenen. Ons uitganspunt is een lange termijnrelatie. Samen komen we er wel uit. 

 

Over Ons

“Analytics on Point is een excellente partner voor je data platform projecten!”