Schaalbare Analyses

Azure is ongelofelijk schaalbaar. Van een kleine database van 10 euro per maand tot een big data oplossing, we kunnen het leveren.

Wij bouwen de meeste oplossingen in Azure. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om tegen zeer lage kosten te beginnen. Ze kunnen opschalen wanneer het nodig is en weer afschalen als er minder capaciteit nodig is. Plus: je hebt geen grote investeringen in hardware meer nodig!

Standaardoplossingen

Vanwege de openheid van het Azure Data Platform kunnen we vrijwel alle objecten die we gebruiken genereren. In plaats van het schrijven van code kunnen we dus bestaande oplossingen uitrollen. Dat resulteert in een zeer kosteneffectieve data applicatie voor jouw organisatie.

Overal Analyses

De tijden dat je op kantoor moest zijn om de cijfers te zien of een rapport te draaien zijn voorbij. Als je data in de cloud staat kan je er op een veilige en verantwoorde manier bij, overal.

Of je nou op kantoor achter je computer zit, onderweg op je iPhone, of thuiswerkt, je kan altijd bij je data, om inzichten te genereren en geïnformeerde beslissingen te nemen.

Beeldschermen